ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ | Synergy Mediator 4K

You are here:
Multitargeting treatment Αντιγηραντική – αντιρυτιδική – συσφικτική

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεια, μια θεραπεια που αντικαθιστά επάξια τις βελόνες. Ο τελειος συνδυασμός των συστατικών δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μια θεραπεία πλούσια σε βιταμίνες Α,Β,Β5,Ψ και Ε, aloe vera, B3, AHA’s, Βιοτεχνολογικό Hyalouronic Acid ευρεος φάσματος , Panthenol, Simmondia chinensis oil, Magnesium, calcium, ribose, shorrea butter, apricot oil.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιάιτερα για τα ώριμα, θαμπά, φωτογηρανσμένα με ρυτίδες δέρματα. Ο αριθμός των συνεδριών ορίζετε από την εκάστοτε περίπτωση δέρματος. Μία προτεινόμενη συχνότητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι 1-2 φορές την εβδομάδα για το διάστημα ενός μήνα.

Τα αποτελέσματα αυτής της εξαιρετικής θεραπείας είναι άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές σε πρόσωπο και λαιμό, αυξάνει την κυτταρική αναπνοή, ενισχύει την ελαστικότητα και την τόνωση της επιδερμίδας, αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και ενεργοποιεί τον μηχανισμό ανανέωσης και ανάπλασης του δέρματος.

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές τεχνικές όπως :