Αντιγήρανση

You are here:

Πόσο εφικτή είναι η  Αντιγήρανση και τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους άλλοι δείχνουν καλύτερα μεγαλώνοντας και άλλοι όχι. Ο ένας σχετίζεται με τα γονίδια και τους νόμους της κληρονομικότητας. Και ο δεύτερος λόγος, σχετίζεται με το πόσο καλά φροντίζουμε τον οργανισμό μας, το σώμα μας και ιδιαίτερα το δέρμα μας, ώστε να καθυστερήσουμε όσο γίνετε τη γενετική μας προδιάθεση.

Έτσι λοιπόν το Ινστιτούτο Αισθητικής MediBeauty προσφέρει θεραπείες αντιγήρανσης αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Από την ηλικία των 30 ετών το δέρμα χρειάζεται ειδική μεταχείριση, πιο σύνθετα προϊόντα και τακτικότερη περιποίηση από τους ειδικούς της ομορφιάς, τις/τους Αισθητικούς.

Αντιγήρανση

Αντιγήρανση collagene 30+

Μια μοναδική θεραπεία με στόχο την συγκράτηση υγρασίας στην επιδερμίδα και λείανση των λεπτών ρυτίδων έκφρασης. Ένα σύμπλεγμα θαλάσσιων συστατικών με βάση το κολλαγόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Μετά από την πρώτη συνεδρία το πρόσωπό σας θα έχει μια νεανική λάμψη, βαθειά ενυδατωμένη με αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης που διαρκεί, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έκφρασης θα έχουν μειωθεί.

Μετά το πέρας 6 συνεδριών (προτεινόμενος αριθμός θεραπειών για το καλύτερο αποτέλεσμα) παρατηρούμε αλλαγή στην υφή της επιδερμίδας, πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα χωρίς αύξηση λιπαρότητας, οι λεπτές ρυτίδες έχουν διαγραφεί και οι ρυτίδες έκφρασης έχουν ορατή μείωση. Σημαντικό σ’ αυτή τη σειρά θεραπειών είναι ότι προάγουμε την παραγωγή κολλαγόνου μέσα στο δέρμα και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται και μετά το τέλος των θεραπειών, διατηρώντας το αποτέλεσμα και αρκετά μεγάλο διάστημα.

Αντιγήρανση Hyaloyronic 40+

Αψηφήστε το χρόνο με την στοχευμένη θεραπεία με σύμπλεγμα Υαλουρονικού οξέος που συμβάλλει στην αναδόμηση, λείανση και σφριγηλότατα της επιδερμίδας. Ενεργοποιεί την σύνθεση υαλουρονικού οξέος του δέρματος. Επανορθώνει αισθητά τις ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές σβήνουν. Δρα απευθείας επάνω τους  και τις γεμίζει με έναν εκπληκτικό τρόπο.

Προτεινόμενος αριθμός θεραπειών για το μέγιστο αποτέλεσμα είναι οι 6 συνεδρίες. Μετά το τέλος τους παρατηρούμε εκπληκτική αλλαγή στην επιδερμίδα, το δέρμα πιο δεκτικό, νεανικό, δροσερό με βελούδινη και πλήρως ενυδατωμένη υφή. Οι λεπτές ρυτίδες έχουν σβηστεί και οι πιο βαθιές έχουν γεμίσει και πλέον δεν διακρίνονται. Αποτέλεσμα που διαρκεί αρκετό καιρό μετά το τέλος των θεραπειών.

Αντιγήρανση
Αντιγήρανση

Αντιγήρανση Silicium 50+

Μετά την ηλικία των 50 ετών το δέρμα και η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη αναδόμησης, θρέψης, αναπλήρωσης βασικών συστατικών που έχουν μειωθεί και σύσφιξης. Για τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε αυτή τη μοναδική θεραπεία που περιέχει μόρια θαλάσσιου υαλουρονικού οξέος και πυριτίου τα οποία προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης. Περιέχει συστατικά σε τέτοιο συνδυασμό που ενυδατώνουν, λειαίνουν, συμβάλλουν στην σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας  και είναι απαραίτητα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Μετά το πέρας των προτεινόμενων 6 συνεδριών παρατηρείται αναδιαμόρφωση προσώπου και λαιμού, βελτίωση του σχήματος του προσώπου, επανοφορά του περιγράμματος του οβάλ, γέμισμα των ρυτίδων από μέσα προς τα έξω, βελούδινη πολύ ενυδατωμένη επιδερμίδα, σφιχτό και σφριγηλό δέρμα. Ιδανική θεραπεία για γυναίκες με «διπλοσάγωνο».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου της αισθητικής, χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα προιόντα και μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματα.

Synergy Mediator 4K

Multitargeting treatment Αντιγηραντική – αντιρυτιδική – συσφικτική

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεια, μια θεραπεια που αντικαθιστά επάξια τις βελόνες. Ο τελειος συνδυασμός των συστατικών δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μια θεραπεία πλούσια σε…

XCELENT by Dr. Rimpler

Luxury anti-age face treatmen

Απευθύνεται σε ώριμο, χαλαρό, γερασμένο, ξηρό, κατεστραμμένο, στρεσαρισμένο και άτονο δέρμα. Αυτό για πρώτη φορά έχει επιτευχθεί στον κόσμο των καλλυντικών, χάρη στην συνδυασμένη…