ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

You are here:

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΧΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Είναι γεγονός πως ακόμα και τα λιπαρά δέρματα μπορούν να αφυδατωθούν. Τα ξηρά καθώς και τα αφυδατωμένα δέρματα έχουν ενοχλήσεις όπως ερεθισμό, φλεγμονή, κνησμό και ευαισθησία με έντονο αίσθημα τραβήγματος και τραχύτητας. Η ενυδάτωση προσώπου είναι μια κίνηση κλειδί για την ομορφιά. Μια αισθητική περιποίηση για την αναπλήρωση και ενίσχυση των παραγόντων συγκράτησης και διατήρησης της υγρασίας στο δέρμα.
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Χαρίζει διαύγεια, φωτεινότητα και νεανική λάμψη χωρίς αύξηση της λιπαρότητας.  Δρα ευεργετικά στη μείωση των οιδημάτων, στη λείανση των λεπτών ρυτίδων και στη σύσφιξη των πόρων. Εξασφαλίζει την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, αποκαθιστά την υφή της επιδερμίδας  με αποτέλεσμα ένα πιο απαλό, βελούδινο δέρμα με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γεμάτο ζωντάνια. Ξεκουράζει βαθιά το πρόσωπο με σεβασμό στην φυσικότητα. Κορυφαία θεραπεία που ξεδιψά το δέρμα, ένα πραγματικό λουτρό ενυδάτωσης που εγγυημένα παρέχει στην επιδερμίδα όλα όσα χρειάζεται για να νιώσει έντονη ανανέωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας και εξαφανίζοντας την αίσθηση τραβήγματος και τις γραμμές ξηρότητας.
*Συνιστάται να εφαρμόζεται παραπάνω από τρεις φορές το χρόνο.