ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

You are here:

ΔΙΟΔΙΚΟ LASER: Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Η αποτρίχωση μέσω Laser τρίτης γενιάς αποτελεί τη δημοφιλέστερη και πιο ενδεδειγμένη θεραπεία απαλλαγής της τριχοφυΐας στις μέρες μας.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ο συγκεκριμένος τρόπος αποτρίχωσης είναι εύκολος, γρήγορος, ιδιαίτερα αποτελεσματικός και πάνω από όλα ασφαλής για την υγεία μας και φυσικά αναίμακτος.

Συγκρίνοντας την εφαρμογή του Laser με άλλες πιθανές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το κερί – χαλάουα, οι αποτριχωτικές κρέμες και το ξυραφάκι, μπορούμε με ευκολία να αντιληφθούμε την προσωρινότητα του αποτελέσματος, αλλά και τις δερματικές βλάβες που αυτά προξενούν.

Μερικές από αυτές ταυτίζονται με ερεθισμούς, θυλακίτιδα, φλεγμονές και χαλάρωση του δέρματος.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα του Διοδικού Laser

Το Διοδικό Laser προσφέρει την πιο αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλή, σε αντίθεση με τον Αλεξανδρίτη και άλλα όμοια μονοχρωματικά Laser.

Η δέσμη φωτός του Laser δρα επιλεκτικά στο θύλακα της τρίχας και είναι ακίνδυνη. Δεν βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Το Diode Laser Renova, λειτουργώντας στα 808 nm, στοχεύει στα αναγεννητικά κύτταρα του θύλακα, οδηγώντας έτσι σε ταχύτερα και επιτυχημένα αποτελέσματα. Από τη στιγμή που κάποιος θύλακας καταστραφεί (ακόμα κι αν δεν είναι ορατό σε εμάς καθώς με το διοδικό λέιζερ η τριχοφυΐα εξωτερικά δεν καταστρέφεται την ίδια στιγμή), οι τρίχες δεν επανεκφύονται.

Πέραν όμως της εξαιρετικής αποτελεσματικότητάς του, το συγκεκριμένο μήκος κύματος παρέχει και αυξημένη ασφάλεια επειδή δρα βαθύτερα στο δέρμα, αποφεύγοντας την επιφάνεια της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται έως και εξαλείφονται οι πιθανότητες εγκαύματος στο δέρμα.

Δρώντας βαθύτερα στο δέρμα λοιπόν, και αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο την μελανίνη, μας δίνεται η δυνατότητα να απαλλαχθούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και σε μελαχρινές ή μαυρισμένες επιδερμίδες. ( αναγνωρίζεται από τη μελανίνη της τρίχας με στόχο την καταστροφή του θύλακα της  σιγά σιγά.)

Η αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης σε όλη την Ευρώπη, για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα.

DIODELASER-1-RENOVA (1)
To Διοδικό Laser έχει κατακτήσει τις θεραπείες αποτρίχωσης παγκοσμίως!!

Θεωρείται Νο1 στη μόνιμη αποτρίχωση γιατί:

  • Αποτελεί την ιδανική λύση για την θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας για άντρες και γυναίκες
  • Είναι σημαντικά μειωμένη η αίσθηση του πόνου και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.
  • Εφαρμόζεται και σε μαυρισμένο δέρμα, κάτι που δεν γίνεται με άλλες μεθόδους.
  • Είναι το ταχύτερο σύστημα αποτρίχωσης με ταχύτητα σάρωσης 20hz. Τα λέιζερ Αλεξανδρίτη έχουν μέχρι 5hz.
  • Παράγει μεγάλο μήκος κύματος 808nm που οδηγεί σε μεγαλύτερη διείσδυση των ακτίνων στο δέρμα. O Αλεξανδρίτης έχει 755nm.
  • Επιτρέπει στο φως να διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα και είναι ασφαλέστερη από άλλα λέιζερ, επειδή μπορεί να αποφύγει την χρωστική ουσία της μελανίνης στην επιδερμίδα του δέρματος.
ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ
210 283 0898
ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ
ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ.... ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
Πονάει η αποτρίχωση με λέιζερ;

Η συνεδρία με Διοδικό Laser είναι ανώδυνη λόγω της ψυχόμενης κεφαλής από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου παρά μόνο ένα ελαφρύ “τσίμπημα” σε κάποιες περιπτώσεις το οποίο έιναι καθ’όλα ανεκτό.  

Είναι επικίνδυνο για παρανέργειες;

Η εφαρμογή Διοδικού Laser δεν είναι καθόλου επικίνδυνη, καθώς  στοχεύει μόνο την μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και  δεν διεισδύει στο σώμα, ούτε επηρεάζει άλλα όργανα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα ένα μικρό ερύθημα, το οποίο όμως υποχωρεί αμέσως.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Το Διοδικό Laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Η εν λόγω αποτριχωτική μέθοδος απευθύνεται σε όλους, αφού συστήνεται για τον πιο ανοιχτόχρωμο ως τον πιο σκουρόχρωμο τύπο δέρματος.

Η δυναμική του Διοδικού Laser επιβεβαιώνεται και από την αποτελεσματικότητά του απέναντι σε οποιοδήποτε είδος τρίχας. Για παράδειγμα, τόσο η πυκνή σύσταση των τριχών της μασχάλης, όσο και η λεπτή σύσταση αυτών του προσώπου, μπορούν να αντιμετωπισθούν με επιτυχία.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να δω αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως ορμονικές διαταραχές κ άλλα.  Οι συνεδρίες που προτείνονται για μόνιμη αποτρίχωση, συνήθως είναι 8-10 για το πρόσωπο και 6-8 για το σώμα. Όμως ειδικά για την περιοχή του μπικίνι, προτιμώνται 8-10 επισκέψεις, καθώς οι τρίχες στο σημείο αυτό είναι πιο ανθεκτικές. Ωστόσο τόσο το πρόσωπο όσο και η περιοχή του μπικίνι ε΄ναι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές δεν μπορούμε να ορίσουμε επακριβώς τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειστεί το κάθε άτομο.

Σε κάθε περίπτωση, για να υπάρξει αποτέλεσμα, ο αριθμός των συνεδριών πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 25-30 ημερών για τις πρώτες 3 συνεδρές και για τις επόμενες συνεδριές εντός 30-35 ημερών.

Η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με Laser Διοδικό εξαρτάται από  το χρώμα, το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος και τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου κι από την τυπικότητα που υπάρχει από το κάθε άτομο στις συνεδρίες να γίνονται στο σωστό προτεινόμενο χρόνο.   Στο Διοδικό Laser δε χρειάζεται η εφαρμογή επαναληπτικής συνεδρίας γιατί καλύπτεται πάντα το 100% της θεραπευμένης περιοχής.

Οι τρίχες πότε πέφτουν;

Σε όλα τα Laser αποτρίχωσης έτσι και στο Διοδικό Laser τα στελέχη των τριχών πρέπει να είναι ξυρισμένα πριν την κάθε συνεδρία και δεν υπάρχει απομάκρυνση τους εκείνη την ώρα κατά την διάρκεια της εφαρμογής (όπως στον Αλεξανδρίτη). Τα στελέχη των τριχών θα μεγαλώσουν ελάχιστα και θα πέφτουν σιγά-σιγά από την 12η μέρα μετά της εφαρμογής μέχρι και την επόμενη συνεδρία.

Η απομάκρυνση των στελεχών των τριχών δεν σχετίζεται καθόλου με την αποτελεσματικότητα του Διοδικού Laser και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το αν “χτυπήθηκαν” όλες οι τρίχες ή όχι όπως είναι στον Αλεξανδρίτη.

Το Διοσικό Laser είναι το μοναδικό Laser αποτρίχωσης που έχει την ικανότητα σάρωσης και ακτινοβόλησης όλων των τριχικών θυλάκων ανεξαρτήτως από το αν βλέπουμε την τρίχα ή όχι.

Μπορώ να κάνω αποτρίχωση με Laser όλο το χρόνο;

Το Διοδικό Laser μπορούμε να εφαρμόσουμε και τους καλοκαιρινούς μήνες  και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Είναι το μοναδικό laser για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια σας και σωστή απομάκρυνση της τριχοφυΐας .   

Σεβόμαστε το δέρμα και το φροντίζουμε, χωρίς εγκαύματα, τραυματισμούς ή άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες από λανθασμένους χειρισμούς.

Άλλωστε, όλοι θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στο πιο προηγμένο επίτευγμα της τεχνολογίας στον τομέα της αισθητικής. Ας μην το σκεφτόμαστε άλλο κι ας δοκιμάσουμε!

Προσφορές laser αποτρίχωσης

Δείτε κάποιες από τις προσφορές για laser αποτρίχωσης στο Νέο Ηράκλειο από το Medibeauty

1) Full bikini & Μασχάλες ΜΟΝΟ 50€

2) Πλάτη & Ώμοι ΜΟΝΟ 85€

ΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ
210 283 0898