ΠΑΝΑΔΕΣ | ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

You are here:

Η περιβαλλοντική γήρανση είναι πλέον γεγονός από τις πιο μικρές ηλικίες.

Ερευνητές εντόπισαν τρεις τύπους ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από τη ρύπανση και είναι υπεύθυνες για τις πανάδες, τις υπερμελαγχρωματικές κηλίδες και τα κόκκινα σημάδια που παρατηρούμε στην επιδερμίδα συνήθως του προσώπου.

Βασικός εχθρός αυτών των ελευθέρων ριζών είναι η βιταμίνη C. Συστατικό που βρισκεται και στις δυο θερπαέιες λεύκανση που θα βρείτε στο Ινστιτούτο Αισθητικής Medibeauty, αλλά και σε πολλές άλλες.  Με τη χρήση της παρατηρούμε το σταδιακό αποχρωματισμό των κηλίδων και των πανάδων σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας του δέρματος και μείωση της γυαλάδας.

Με τις θεραπείες λεύκανσης  δημιουργείται μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας έναντι στην ρύπανση, έντονη αποτοξίνωση σε ασφυκτικά δέρματα, ενισχύουν την κυτταρική οξυγόνωση του δέρματος, μειώνουν την υπερκεράτωση που είναι υπεύθυνη στο να προκαλεί κύστες και φαγέσωρες και επιπλέον μειώνουν τους ερεθισμούς που προκαλούν ερυθρότητα και αντιαισθητικά σημάδια.

Θεραπείες  κατάλληλες για θαμπά, κουρασμένα, με υπερμελαγχρώσεις και δυσχρωμίες δέρματα.

Κατάλληλη θεραπεία μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ιδανική για καπνιστές.

ΠΑΝΑΔΕΣ | ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

Flash λάμψη.

Εξπρές θεραπεία, με άμεσο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Συνδυάζοντας τριών ειδών οξέα που φωτίζουν την επιδερμίδα, με βιοενεργή Εσπεριδίνη κατά της κούρασης, βοηθά να διορθωθούν όλα τα ορατά σημάδια της θαμπής, κουρασμένης όψης της επιδερμίδας για να αποκαλυφθεί μια μοναδική φωτεινότητα άμεσα.

Histomer vitamin C 5 actions therapy

Η επαναστατική θεραπεία της Histomer με βιταμίνη C είναι ιδανική για την εξάλειψη των δυσχρωμιών/πανάδων του δέρματος και την αποκατάσταση της χρώσης του δέρματος.

Περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C που εξασφαλίζει την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου  και εμποδίζει τον σχηματισμό νέων .

Κάνει  την  επιδερμίδα πιο φωτεινή και μειώνει σημαντικά τον αριθμό των μικρών ελαττωμάτων στον τόνο του δέρματος (δυσχρωμίες- πανάδες ). Αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα, διεγείροντας την παραγωγή των νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Έχει μια ισχυρή τονωτική και αντιοξειδωτική δράση, απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και καταπολεμά επιτυχώς το σχηματισμό νέων ρυτίδων.

Η Histomer C δίνει την επιδερμίδα, πιο λαμπερή εμφάνιση και σταδιακά αφαιρεί τις  μικρές ατέλειες  στην χρώση του δέρματος.

HI ST OM ER PR OD UC TS