ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

You are here:

ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MEDIBEAUTY Ο ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

 • null

  ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

 • null

  VAPER

 • null

  ΥΨΙΣΥΧΝΑ

 • null

  ΜΑΣΚΑ ΑΡΓΥΛΟΥ

Eπεμβαίνουμε αποτελεσματικά στην αποσυμφόρηση του δέρματος από τους ρύπους και το περιττό σμήγμα που το κάνουν να φαίνεται θαμπό, κουρασμένο και ταλαιπωρημένο.

Μ’ έναν καθαρισμό προσώπου καταπολεμούμε επίσης και τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουμε την περιβαλλοντική γήρανση που προκαλείται από την κατ’ εξακολούθηση εναπόθεση ρύπων στην επιδερμίδα.

Επιτυγχάνουμε την καλύτερη απορρόφηση των καλλυντικών προιόντων, άρα και την καλύτερη δράση τους, γι’ αυτο αποτελεί το πρώτο βήμα  πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε αισθητική θεραπεία. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικότερα για τα λιπαρά δέρματα.

Συνιστάται να γίνεται μία με δύο φορές το χρόνο για τα φυσιολογικά δέρματα και τρεις έως έξι φορές για τα λιπαρά δέρματα.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου διαρκεί δύο ώρες με αποτέλεσμα ένα λαμπερό δέρμα, εμφανώς ανανεωμένο, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο βελούδινη και απαλή επιδερμίδα που διαρκεί.

Οποιαδήποτε ερυθρότητα θα υποχωρήσει εντός 24ώρου χωρίς επιπρόσθετες βλάβες. Χαρίζει πλήρη ανανέωση και στιλπνότητα στο δέρμα, το αφήνει να αναπνεύσει και να οξυγονωθεί

tip: ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ :

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κλείσε σήμερα ραντεβού για τον δικό σου καθαρισμό